DIENSTEN


Met ons jong wagenpark vervoeren wij uw goederen van en naar geheel Zwitserland  en noord-Italie. VDM Cargo is gunstig gelegen tussen de 2 grote zeehavens Antwerpen en Rotterdam en direct gelegen aan de A16 te hoogte van Breda. Groupage vervoer, geconditioneerd- of machine vervoer, VDM Cargo kan het bijna allemaal.  In onze eigen loods van 500m2 worden de goederen gegroupeerd en vaak nog de zelfde dag geladen om de dag erop gelost te kunnen worden in Zwitserland en of Noord- Italië.

TAUTLINERS


Tautliners worden ingezet voor alle soorten van vervoer zoals food, non-food, adr goederen, bomen etc. Een aantal trailers zijn uitgerust met een laadklep en/of hefdak en/of een verbreedbaar achterportaal.

KOELERS


Geconditioneerd vervoer van food, non food, chemicaliën en of goederen die een hoge waarde vertegenwoordig en desgewenst een levering met een laadklep behoort tot de mogelijkheden.

SEMI-DIEPLADERS


Semie-dieplader is voor het vervoer van volume ladingen zoals bv. grote kisten of machine’s uitermate geschikt. De trailer is uitgerust met rijplaten en een verbreedbaar portaal zodat uw lading bijna altijd past.